Kotikartanon tilat

Kotikartanolla on käytettävissä monipuolisia tiloja ryhmien ja jäsenjärjestöjen käyttöön. Ensimmäisestä ja toisesta kerroksesta löytyy kahvin- ja vedenkeittimiä sekä mikroja, jotka ovat tilojen varaajien vapaassa käytössä. Tarvittaessa voimme myös järjestää kahvitarjoilun sopimuksen mukaan.

Kudekammarissa on käytettävissä kangaspuita, joilla voi kutoa mm. räsymattoja ja poppanoita sekä pellava- ja villatekstiilejä. Materiaaleina voi käyttää myös pajua ja paperinarua. Kangaspuiden vuokra on 3 €/pv + loimien hinta omilla kuteilla kudottuna. Loimitus tehdään itse.

Juhlasali

Juhlasali sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Se soveltuu suurempien ryhmien kokouspaikaksi ja sieltä löytyy videotykki sekä tietokone.

Seurahuone

Seurahuone sijaitsee toisessa kerroksessa. Se on viihtyisä kokoustila n. 10 hengen ryhmille ja sieltä löytyy videotykki ja tietokone.

Olohuone

Olohuone sijaitsee toisessa kerroksessa. Se on viihtyisästi sisustettu kokoontumispaikka ja sitä voi käyttää esim. kokouksiin ja vertaisryhmien tapaamisiin. Maksimissaan huoneeseen mahtuu n. 15 henkilöä.

Olohuoneessa on ryhmien vapaassa käytössä:

• veden- ja kahvinkeitin
  • kahviastiasto
  • jääkaappi
  • mikroaaltouuni
  • lapsille leluja
  • syöttötuoleja
  • valkotaulu
  • tarvittaessa saatavissa myös av-laitteistoa ja esim. NintendoWii

IT-kammari

Grillikatos

Sauna

Saunaan mahtuu 6 kylpijää kerrallaan.

Kotikartanoyhdistys ryInstagram
Kartanotie 9