Kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut

NUORTEN MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUIDEN TYÖ- JA PÄIVÄTOIMINTA

Kotikartanoyhdistyksen tarjoamassa työ- ja päivätoiminnassa asiakkaalle räätälöidään toiveiden ja toimintakyvyn mukainen päivän sisältö. Työ ja päivätoimintaan voi kuulua esimerkiksi puhtaanapidon tai kiinteistöhuollon tehtäviä sekä opiskeluun tai työelämään palaamista tukevia tehtäviä. Lisäksi päivään kuuluu yhteinen toiminnallinen ryhmätuokio.

Kiireettömässä ilmapiirissä voit tehdä tehtäviä omaan tahtiisi yksin tai ryhmässä. Meillä on hyvä yhteishenki, ja osallistujamme ovatkin saaneet uusia kavereita ja vertaistukea toiminnassamme.

Kokemuksia työ- ja päivätoiminnastamme:

"Saa tehdä mielekästä hommaa. Opastetaan kädestä pitäen asioita."

"Jos jokin työ ei miellytä, voi sanoa haluavansa tehdä jotain muuta työtä. Työnteko on erittäin joustavaa."

"Kannustava ilmapiiri. Mukavia ihmisiä."

"Saa rupatella ohjaajien kanssa, jos on tarvetta."

"Ei ole kiire mihinkään."

"Tärkeintä on oma kuntoutuminen ja hyvinvoinnin edistäminen sekä sosiaaliset kontaktit."

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Vuonna 2020 Kotikartanoyhdistyksessä kuntouttavaa työtoimintaa tehdään resurssien puitteissa.