Työ- ja päivätoiminta

Joskus se on vain kuppi kahvia, toisinaan koko elämä

Hyvän arjen ylläpito ja oma toimeliaisuus on mittaamattoman arvokasta. Kenenkään elämän haasteet eivät kuitenkaan avaudu yhden ohjekirjan mukaisesti. Siksi meillä on täällä mahdollisuus tarjota paikka missä hyvät ratkaisut tulevat lähemmäksi.

Alammeko tulevaisuuden rakentamisen nyt?

Paras tapa päästä arkeen kiinni, on elää sitä. Kotikartanoyhdistyksen toiminnassa sinulla on tilaisuus osallistua työ- ja päivätoimintaan, toiveidesi ja kykysi mukaan. Saat ohjausta ja tukea. Muista osallistujista löydät sosiaalisia kontakteja ja vertaistukea.

Oletko valmis etenemään yhdessä?

Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluiden työ- ja               päivätoimintaa.

- Tarvitsetko apua arjen hallintaan?

- Koetko yksinäisyyttä, masennusta?

- Tahdotko päästä eteenpäin?

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen.

Mitä palveluistamme on sanottu:

" Saa tehdä mielekästä hommaa. Opastetaan kädestä pitäen asioita."

"Jos jokin työ ei miellytä, voi sanoa haluavansa tehdä jotain muuta työtä. Työnteko on erittäin joustavaa."

"Kannusta ilmapiiri. Mukavia ihmisiä"

"Saa rupatella ohjaajien kanssa, jos on tarvetta"

" Kaikki haluavat tasapainoon. Toisinaan vain keinot ovat hukassa. Yhteisössä on vahvuutta. Ja niin on sinussakin. Juodaan vaikka ensin vaan kahvit ja mietitään sinun tilanteeseen sopivia ratkaisuja."

Mari Väänänen

Ohjaaja (tiistai, torstai ja perjantai)

puh. 050 550 5944

mari.vaananen@kotikartanoyhdistys.fi